Menu

Sterren en labels - Een gebruikte Apple


Upgreatest verkoopt “open box” en gebruikte Apple modellen. Maar wat kun je verwachten wanneer je hiervoor kiest. Hoe ziet het apparaat eruit en wat is de staat van de accu?

Hiervoor gebruiken wij labels en een sterrensysteem. Lees hieronder wat dit inhoud of bekijk de video, Chiel neemt je stap voor stap wat je kunt verwachten en vertelt je meer over onze tevredenheidsgarantie.

Labels

Op onze website maken we gebruik van twee labels om de staat van de Apple apparaten aan te duiden; Open Box en gebruikte modellen.

Sterrensysteem

Met het sterrensysteem beoordelen we het uiterlijk van het apparaat. In ons assortiment hebben we 4, 5 en 5+ sterren. Apparaten met 3 of minder sterren verkopen wij niet op onze website. Wat kun je verwachten:

Controle en kwaliteit van gebruikte modellen

Bij Upgreatest worden alle gebruikte en open box apparaten grondig gecontroleerd. Wij hebben jarenlange ervaring in de controle en reparatie van Apple apparatuur, dus we weten waar we op moeten letten. We kijken niet alleen naar het uiterlijk maar controleren ook streng de accu en de staat van het apparaat. Wij zijn er van overtuigd dat alle apparaten die wij te koop aan bieden van goede kwaliteit zijn waar je nog jaren lang plezier van kunt hebben.

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit die wij verkopen, dat wij tevredenheidsgarantie bieden. Mocht jij toch niet tevreden zijn over het gebruikte model, dan kun je deze aan ons retourneren en krijg je in overleg het bedrag terug of een ander model toegestuurd.

Samenvatting

Advies op maat door Upgreatest

Heb je nog vragen, is iets niet duidelijk of wil je graag advies op maat. Stel je vraag aan ons. Bij Upgreatest hebben we al heel veel mensen geadviseerd. Gebruik onze kennis en krijg advies op maat. Stuur een mailtje of bel ons op, dan helpen we je verder.

Neem contact met ons op

Onze Specialisten