Menu
Upgreatest Apple SSD Upgrade
Upgrade je Apple Mac

Apple SSD Upgrade
Maak je iMac weer razendsnel

Wat is een SSD

De meeste Mac's zijn uitgerust met een draaiende harde schijf. Dat is te vergelijken met een platenspeler, waarbij de gegevens via een naald gelezen worden. Het voordeel van een dergelijke schijf is dat deze relatief goedkoop is en veel opslagruimte heeft.

De opvolger voor een dergelijke schijf is een SSD (Solid State Drive of ook wel Flash geheugen genoemd). Een SSD is gemiddeld factor 5x sneller dan een draaiende harde schijf. Sinds enige tijd zijn ook de kosten van een SSD drastisch naar beneden gegaan.

Een andere tendens is dat het besturingssysteem steeds meer dataoverdracht nodig heeft. De oude is harde schijf is hier een vertragende factor. Wanneer de oude schijf vervangen wordt voor een SSD dan wordt de Mac sneller dan dat deze ooit is geweest. In veel gevallen krijgt je Mac een 2de leven.

Wat is een ssd

Wat doet Upgreatest

Wat is een ssd

Upgreatest is gespecialiseerd in het vervangen van de huidige schijf voor een SSD. Doordat de jarenlange ervaring van onze monteurs, wordt de upgrade snel en vakkundig uitgevoerd.

Buiten de standaard dienstverlening van het plaatsen van de SSD, zal de Upgreatest monteur uw systeem nalopen op stofophopingen. Verder verwijdert de Upgreatest monteur verouderde software, conflicterende plugins en hij loopt de opstart-items na. De Upgreatest monteur zorgt ook dat de software en data wordt overgezet van de oude schijf naar de SSD.

Inplannen en inleveren
Je kunt eenvoudig een datum en tijd kiezen door het plaatsen van een bestelling. We voeren de technische werkzaamheden uit binnen het tijdvak in ons service-center in Blaricum. Data-overdracht begeleiden we zodat dit thuis kan gebeuren. Eventuele puntjes op de i zetten voeren we uit via schermovername op afstand.

Welke Apple Mac heb ik?

Om te zien welke Mac je bezit, kan je simpel klikken op het kleine Apple-logo links bovenin. Kies voor de optie "Over deze Mac". In veel gevallen wordt aangegeven welke Mac je bezit. Zoals bijvoorbeeld: iMac (21,5-inch, eind 2012)

Wanneer dit niet wordt aangegeven, dan kan je het serienummer mailen, dan zoeken wij het model aanduiding erbij.

Wat is een ssd

Apple iMac 27-inch upgrades