Malware Bytes for 1 Mac voor 1 jaar (Incl. Installatie op afstand) Bekijk groter

APK voor je Mac (Incl. 1 jaar Malwarebytes for Mac)

MBAM-APK

Nieuw product

Installatie van MalWare Bytes voor Mac voor 1 jaar. Een medewerker van Upgreatest installeert de software op je Mac (op afstand). Hiervoor plan je tijdens de aankoop een datum en tijd in. Tijdens de installatie word je Mac direct ook opgeschoond. (LaunchAgents en LaunchDaemons).Meer details

€ 99,00 incl. BTW

Meer informatie

APK voor je Mac (Incl. 1 jaar Malwarebytes for Mac)

Bij de jaarlijkse controle controleren we je Mac op vervuiling van het besturingssysteem. Applicaties welke extensies en plugins installeren kunnen de Mac vertragen en instabiel maken. Bij de APK lopen we StartUpItems, LaunchDaemons, LaunchAgents en User-opstart items. Verder is er een uur de mogelijkheid voor het stellen van vragen en lossen we eventuele software probleempjes op. De APK voor je Mac is inclusief 1 jaar Malwarebytes for Mac t.w.v. € 39,95 (Incl. BTW)

Malwarebytes for Mac:

Beschermt tegen bedreigingen voor de Mac

Beschermt tegen bedreigingen voor de Mac

De geavanceerde anti-malwaretechnologie ontdekt en verwijdert malware in realtime. Ook gevaarlijke bedreigingen worden automatisch onderschept. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de bescherming van je Mac

Scant op Mac-snelheid

Scant op Mac-snelheid

Binnen 15 seconden heeft de software de gemiddelde Mac gescand. En ondertussen kun je gerust andere dingen gaan doen. Terwijl jij je favoriete programma opstart, scant de software je Mac. De scan is klaar tegen de tijd dat het programma is opgestart.

Verwijdert adware en ongewenste programma's

Verwijdert adware en ongewenste programma's 

De software maakt korte metten met allerlei adware en ongewenste programma’s die je Mac traag maken. Zo blijft je Mac schoon én in topvorm!

Klein en licht

Klein en licht

Niet groter dan drie digitale muziekbestanden. Dat betekent meer schijfruimte voor je films, muziek, documenten en programma’s.