Kalibratie op locatie Bekijk groter

Diagnose + kleurkalibratie op locatie voor beeldschermen en fotoprinters

Nieuw product

Kies datum en tijd tijdens bestellen

€ 199,00 incl. BTW

  • Beeldscherm kalibratie
  • Beeldscherm + printer kalibratie

Meer informatie

Kleurkalibratie op locatie

De Upgreatest kleurkalibratie specialist is gespecialiseerd in kleurkalibratie van monitoren en fotoprinters. Bij deze dienst wordt er een kort vooronderzoek gedaan op afstand en zal de specialist op locatie thuis of op kantoor de kleurkalibratie uitvoeren.

Het pakket omvat de kleurkalibratie/profilering van twee beeldschermen en het maken van twee printerprofielen van twee verschillende media van je inkjet fotoprinter. Met behulp van deze op maat gemaakte ICC-kleurprofielen heb je een zo optimaal mogelijke kleurweergave van je foto's op je beeldscherm en haal je alles uit je fotoprinter wat er in zit. Voor dit pakket moet je beschikken over Adobe Photoshop of Lightroom en de afdrukmedia die je wilt laten profileren op A4 formaat. Bij de kalibratie wordt de NIDF-norm gehanteerd. Meer informatie hierover zie de website van het NIDF op https://www.nidf.nl/afbeeldingen/NIDF-norm-2018.pdf

Er is ruimte om tijdens de kleurkalibratie vragen te stellen en waar mogelijk, zal de specialist instellingen optimaliseren en adviseren voor het optimaal gebruik van de profielen. Wanneer er buiten de kleurkalibratie nog extra wensen zijn, dan kan ik dit in overleg tegen uurtarief ingepland worden.

Waarom kiezen voor Upgreatest?

  •            Service op locatie (bij jou thuis of op kantoor)
  •            Op een datum en tijd die jou uitkomt
  •            Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je je geld terug
  •            1 jaar garantie op de losse onderdelen én onze werkzaamheden
  •            We zijn lid van het waarborgfonds ICT waarborg