Menu

Nieuw, Open Box, vrijwel nieuw of een gebruikte Apple

Nieuw, Open box, vrijwel nieuw en gebruikte modellen, wat je kunt verwachten

Wat je kunt verwachten van open box, vrijwel nieuwe, gebruikte en nieuwe Apple producten.

Bij Upgreatest verkopen we naast nieuwe Apple producten ook open box, vrijwel nieuw en gebruikte producten. Hieronder leggen we uit wat je kunt verwachten:

Allerhoogste standaarden

Upgreatest is trots in het hanteren van de allerhoogste standaarden. Bij twijfel plaatsen we een product altijd in een lagere categorie, dus de kans is groot dan je een mooier product ontvangt dan je verwacht.

Controle en kwaliteit van gebruikte modellen

Bij Upgreatest worden alle “open box”, vrijwel nieuw en gebruikte apparaten grondig gecontroleerd. Wij hebben jarenlange ervaring in de controle en reparatie van Apple-apparatuur, dus we weten waar we op moeten letten. We kijken niet alleen naar het uiterlijk, maar controleren ook streng de accu en de staat van het apparaat. Wij zijn ervan overtuigd dat alle apparaten die wij te koop aan bieden van goede kwaliteit zijn waar je nog jaren lang plezier van kunt hebben.

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit die wij verkopen, dat wij tevredenheidsgarantie bieden. Mocht jij toch niet tevreden zijn over het Apple product, dan kun je deze aan ons retourneren en krijg je in overleg het bedrag terug of een ander product toegestuurd.

Advies op maat door Upgreatest

Heb je nog vragen, is iets niet duidelijk of wil je graag advies op maat. Stel je vraag aan ons. Bij Upgreatest hebben we al heel veel mensen geadviseerd. Gebruik onze kennis en krijg advies op maat. Stuur een mailtje of bel ons op, dan helpen we je verder.

Neem contact met ons op


Onze Specialisten