Menu

Wil jij weten:

  • wat het beste is; je mac upgraden, 'n nieuwe kopen of juist nog even wachten?
  • of Apple ook virussen heeft?
  • wat nu dé echte interessante Apple aanbiedingen zijn?

Listen on Apple Podcasts

Lees meer.....

Het kopen van een nieuwe Mac, is een zeer plezierige bezigheid. Puzzelen welke opties en eigenschappen de beste keuze zijn. Eenmaal besteld, dan kan je deze na enige tijd uitpakken. Dat is bij Apple helemaal een feest. Vooral ook bij de nieuwere modellen. Over elk detail van de verpakking is lang nagedacht. Eenmaal uitgepakt staat deze op je bureau klaar om in gebruik te worden genomen. Nu alleen nog de overdracht van je foto’s, muziek en applicaties. Apple maakt het je makkelijk met migratie-assistent en als het werkt, dan wordt doorgaans alles overgezet. Soms werkt een bepaalde applicatie niet, maar dat kan weer vervangen worden voor een recente applicatie. Ben je vrij handig met de Mac, dan is dat zo gepiept. Werkt het niet of is de data niet compleet overgezet, dan wordt het feestje ruw verstoord. Gelukkig staat Apple je goed te woord via de AppleCare helpdesk lijn. Vriendelijke en kundige medewerkers die geduldig assisteren met het weer aan de praat krijgen van je Nieuwe Mac en je adviseren hoe je de overdracht nogmaals kunt starten.

Upgreatest, onderdeel van macOnsite B.V. is de Apple dealer die het op een andere manier aanpakt. Zoals Apple de productervaring tot in de puntjes heeft geoptimaliseerd, zo heeft Upgreatest de dienstverlening daaromheen zo aangenaam mogelijk gemaakt. Het begint met de keuze van de Mac. De door Apple getrainde Upgreatest medewerker heeft zeer ruime ervaring met het gebruik van de Mac en welke opties aansluiten bij de wensen van de gebruiker. Nadat de keus gemaakt is, inventariseert Upgreatest de data, kijkt naar de optimalisatie mogelijkheden en kiest een data overdracht strategie. Hoe de data wordt overgezet hangt af van technische eigenschappen van de huidige Mac en ook welke versie van het systeem gedraaid wordt. Niet alle applicaties die op je oude Mac draaien, draaien namelijk ook op je nieuwe Mac. Ook bij printers en scanners gebeurt het dat deze niet meer functioneren op je nieuwe Mac. Door de inventarisatie weten we vooraf, waar we rekening mee moeten houden.

Dan komt het moment van overdracht. Kies je voor data overdracht op locatie, dan bezorgt de Upgreatest service monteur persoonlijk je nieuwe Mac. Op dat moment wordt je data door de medewerker handmatig stap voor stap overgezet. Binnen 2 uur levert de medewerker de Mac compleet werkend op. Je bestanden zijn overgezet, eventuele alternatieve programma’s zijn geïnstalleerd. Je kan weer email versturen en je printer en eventuele scanner worden ook werkend afgeleverd. Kortom, je kunt optimaal genieten van je nieuwe Mac, waarbij overbodige bestanden en programma’s dus niet mee zijn gegaan. Wel zo netjes.

Als je ook nog hebt gekozen voor inruil dan wordt de inruil direct afgehandeld. Je Mac wordt gecontroleerd, de koppelingen met iCloud worden verwijderd. De Mac wordt gewist, zodat de privacy geborgd is. Het bedrag van de inruil wordt direct in mindering gebracht op de aanschaf van de nieuwe Mac. Je betaalt dus enkel het verschil tussen de aankoop van de nieuwe Mac en de inruil van je oude Mac.

Kortom, koop je een Mac met data overdracht bij Upgreatest, dan krijg je persoonlijke service van een expert en dan wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Neem gerust contact met ons op.

Inruilen bij Upgreatest gaat simpel en snel. Je kunt zelf aangeven welke configuratie jouw inruil iPhone, iPad of Mac heeft en je ziet gelijk de bijbehorende inruilwaarde.

Enkel inruil
Tijdens het bestellen kan je aangeven hoe we je inruil moeten afhandelen. We bieden de mogelijkheid om deze in te leveren of dat we deze bij je afhalen. Na ontvangst controleren we jouw iPhone, iPad of Mac. Wanneer deze uitgelogd is van de iCloud, de opgegeven specificaties kloppen en er geen verborgen gebreken zijn, dan maken we het inruilbedrag binnen 1 week over.

Tijdens het plaatsen van de bestelling wordt er € 0,01 afgerekend via iDeal ter controle van het bankrekeningnummer.

Inruil en aanschaf nieuw device
Bij deze zeer populaire optie, combineer je de aankoop van een nieuw of gebruikt product met de inruil van jouw iPhone, iPad of Mac. Plaats het in te ruilen product en de nieuwe aanschaf in de winkelwagen. Tijdens het afronden van je bestelling, kan je kiezen hoe we de de inruil afhandelen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de aanschaf en inruil direct te verrekenen of desgewenst kies je ervoor dat we eerst de nieuwe aanschaf leveren en de inruil bijvoorbeeld later afhalen.

Wanneer er sprak is van een negatief saldo, doordat de inruilwaarde hoger is dan de aanschaf, dan maken we dit binnen 1 week over. Tijdens het plaatsen van de bestelling met een negatief saldo wordt er € 0,01 afgerekend via iDeal ter controle van het bankrekeningnummer.

We bieden diverse opties voor de overzetting van je bestanden en programma's. Maak hiervoor de keuze bij je nieuwe aanschaf.

Hoewel steeds meer mensen de overstap maken naar alternatieven voor het aanbod van Adobe, bijvoorbeeld de suite van Affinity, zijn voor veel professionele gebruikers apps als bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator en InDesign nog wel steeds de standaard.

Ben je onderdeel van die laatste groep en heb je (nog) geen abonnement op Adobe’s Creative Cloud dan is dit het moment om toe te slaan. Want vandaag is deze suite in de aanbieding, waardoor je nu dit abonnement kan afsluiten met een korting van maar liefst twintig procent. Let op, deze aanbieding loopt tot en met vandaag, dus morgen vis je achter het net.


Deze aanbieding betekent dat je voor dit abonnement van alle Creative Cloud-apps in plaats van € 60,49 maar € 48,39 per maand betaalt (inclusief € 8,40 btw).

Meer informatie over alle apps in de Creative Cloud Suite vind je op deze pagina, die apps zijn naast het al eerder genoemde Photoshop, Illustrator en InDesign ook nog Premiere Pro, XD en Acrobat DC.

CreateX Marketing